Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Mercedes-Benz SLS AMG nu te bestellen


image/jpeg

 

18-11-2009 - De orderboeken zijn geopend voor de spectaculaire Mercedes-Benz SLS AMG. Deze 571 pk sterke supercar met vleugeldeuren is leverbaar vanaf € 242.976,-. Voor 2010 heeft Mercedes-Benz Nederland 60 exemplaren toebedeeld gekregen. Overigens is het grootste gedeelte hiervan inmiddels verkocht. De levering van de SLS AMG begint in het voorjaar van 2010.

 

De Mercedes-Benz SLS AMG vertegenwoordigt in diverse opzichten de absolute top als het gaat om hedendaagse sportwagens. Hij fascineert om te beginnen met een uitermate spectaculair design waarbij de vleugeldeuren een markante hoofdrol voor zich opeisen. Onder het fraaie koetswerk bevindt zich een uitzonderlijk sterk aluminium spaceframe, dat in hoge mate verantwoordelijk is voor het zeer dynamische weggedrag en een dito veiligheidsniveau. De 6,2-liter V8 AMG-motor met een vermogen van 571 pk/420 kW is het sportieve hart van de SLS AMG. Hij is standaard gekoppeld aan een op de achteras geplaatste zeventraps versnellingsbak met dubbele koppeling. Deze zogenaamde transaxle-configuratie zorgt voor een perfecte gewichtsverdeling van de 1.620 kg wegende auto. De hoge prestaties (0-100 in 3,8 sec, topsnelheid 317 km/h) gaan dan ook vergezeld van een hoge mate van stabiliteit en dynamiek. Bij dat alles is het gemiddelde verbruik van 13,2 l/100 km uniek in deze klasse.


image/jpeg


Huiswerk voor een hoogstpersoonlijke configuratie
De Mercedes-Benz SLS AMG kan in hoge mate aan individuele wensen worden aangepast. Het huiswerk daarvoor kan nu al worden verricht via webspecials op www.mercedes-benz.nl/sls-amg en www.mercedes-amg.com/#/sls. Hier is alle informatie te vinden over de omvangrijke standaarduitrusting en over beschikbare opties als het keramische remsysteem, speciale lichtmetalen velgen en het Bang & Olufsen BeoSound AMG Surround sound system dat zelfs in staat is het indrukwekkende motorgeluid van de SLS AMG te overstemmen.

Multimediale aandacht
Zelden heeft een auto al voor zijn officiële introductie zoveel aandacht getrokken als de Mercedes-Benz SLS AMG. Op weg naar de marktinvoering is de auto op diverse sociale platforms te volgen. Op www.sls-amg-reporter.com zijn bijvoorbeeld diverse clips en artikelen over de auto en daaraan gekoppelde evenementen te vinden.

 

De SLS AMG staat in de prijslijst voor € 242.976,- inclusief BTW en BPM. Het grootste gedeelte van de 60 voor Nederland bestemde exemplaren is inmiddels verkocht. Ook in Duitsland is het jaarcontingent voor 2010 al uitverkocht.


image/jpeg

 

image/jpeg

 

image/jpeg

 

image/jpeg


  

| Disclaimer