Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Kia Sportage nu ? 2.000,- in prijs verlaagd


image/jpeg

 

20-10-2009 - Kia Motors Nederland heeft de prijs van de Kia Sportage 2.0 CVVT tijdelijk met € 2.000,- naar beneden toe bijgesteld. De Kia Sportage is daardoor tot het einde van het jaar al leverbaar vanaf € 19.995,-, waarmee hij zorgt voor een absolute prijsdoorbraak in zijn segment. Aangezien de prijsverlaging ook van toepassing is op de Sportage Fifteen, loopt het klantvoordeel op deze uitvoering op tot zelfs € 5.295,-.

 

De Sportage is de praktische en stoere SUV en geniet al vele jaren een grote populariteit bij het Europese koperspubliek. “Nu de laatste maanden van het jaar aanbreken en veel consumenten nog een bezoekje brengen aan de showrooms, heeft Kia besloten om de Sportage 2.0 CVVT tijdelijk extra scherp te positioneren,” aldus Cor Baltus, managing director van Kia Motors Nederland. “Met de nieuwe vanafprijs, de unieke garantieperiode van zeven jaar en de omvangrijke standaarduitrusting, heeft Kia met de Sportage een ijzersterke troef in handen.”

Klantvoordeel van meer dan € 5.000,-
Ook de Fifteen-uitvoering van de Sportage 2.0 CVVT profiteert van de gewijzigde prijsstelling. De Sportage Fifteen, die is uitgerust met onder meer halflederen bekleding, stoelverwarming, een elektrisch bedienbaar schuif/kanteldak, climate control, cruise control en 17-inch lichtmetalen velgen, staat hierdoor in de prijslijst voor slechts € 23.695,-. Het voordeel voor de consument stijgt hierdoor naar € 5.295,-. Het tijdelijke prijsvoordeel van € 2.000 is van toepassing op álle uitvoeringen van de Kia Sportage 2.0 CVVT en loopt tot 30 december 2009. De Kia Sportage 2.0 CVVT X-Pect Cool is tot die tijd leverbaar vanaf € 19.995,-.

 

image/jpeg


  

| Disclaimer