Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Start/stop-systeem voor Lancia Musa


image/jpeg

 

02-02-2010 - Lancia monteert vanaf heden een start/stop-systeem op de Musa 1.4 16V en 1.3 MultiJet. Het resultaat is dat het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot dusdanig afneemt, dat de Lancia Musa met start/stop-systeem een groen energielabel meekrijgt en bovendien in de 20%-bijtellingsklasse valt.

 

Om een zo laag mogelijk brandstofverbruik te promoten, biedt Lancia op de Musa zelfs een gratis DFN-versnellingsbak aan! Dit systeem verhoogt het rijcomfort in stedelijk gebied en in de file, omdat er zowel handmatig als automatisch mee geschakeld kan worden. De DFN-automaat schakelt bovendien op hét ideale moment, waardoor ook deze versnellingsbak bijdraagt aan een gunstiger verbruik.

De nieuwe 1.3 MultiJet dieselmotor met 95 pk is 5 pk sterker dan zijn voorganger. Om de uitstoot van andere schadelijke stoffen te verminderen, is de auto standaard voorzien van een onderhoudsvrij roetfilter. Met de 1.3 MultiJet rijdt de in Italië best verkochte midi-MPV in 12,5 seconden naar de 100 km/h en kan een topsnelheid gehaald worden van 173 km/h. Dit alles tegen een gecombineerd verbruik van 4,3 l/100 km. Indien de Musa is voorzien van een DFN-bak, dan is het brandstofverbruik zelfs 4,1 l/100 km. De Lancia Musa 1.3 MultiJet Argento S&S is er vanaf € 23.095,-.

De Lancia Musa met 1.4 16V is er vanaf € 20.295,- en verbruikt gemiddeld
1 op 16,7. In combinatie met een gratis DFN-versnellingsbak daalt het brandstofverbruik naar 1 op 17,8. Alle Lancia’s Musa zijn voorzien van een groen milieulabel. De Musa met start/stop-techniek is overigens te herkennen aan het Ecochic-logo.


image/jpeg


  

| Disclaimer