Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Subaru Trezia komt eerder dan verwacht


 

16-01-2011 - Subaru is er in geslaagd om de kersverse Subaru Trezia ruim vóór zijn debuut op de autosalon van Genève naar Nederland te halen. Vanaf eind januari is hij bij de dealer te bewonderen en inmiddels zijn ook de prijzen en specificaties bekendgemaakt.

 

De Subaru Trezia is het broertje van de eveneens nieuwe Toyota Verso-S. Het compacte model die in het groeiende B-MPV-segment voor de nodige opschudding moet zorgen, meet een kleine vier meter in lengte, hij biedt een opvallend ruim interieur en wordt geleverd met twee milieubewuste krachtbronnen.

Wat betreft de aandrijving is er een 99 pk sterke 1,3-liter benzinemotor en een 1,4-liter dieselmotor met 90 pk. In de benzineversies vinden we een handgeschakelde zesbak, terwijl de diesel optioneel kan worden besteld met een halfautomatische MMT-transmissie. De motoren in de Trezia voorzien in een laag brandstofverbruik en lage emissiewaarden, goed voor een B-label bij de handgeschakelde versies. Afhankelijk van type en uitvoering is het gemiddeld verbruik 4,3 tot 5,5 l/100 km, terwijl de gemiddelde CO2-uitstoot tussen 113 en 127 g/km ligt.

De klant heeft de keuze uit een vijftal uitvoeringen. Bovenaan de prijslijst vinden staat de Intro-uitvoering die standaard is voorzien van onder andere een audiosysteem, elektrische bedienbare ramen vóór, tractie- en stabiliteitcontrole, zeven airbags en een in delen neerklapbare en verstelbare achterbank. Naast de Intro is er tevens een Comfort-, een tijdelijke Comfort S-, een Luxury-uitvoering. De Trezia 1.4D is er tevens als extra luxe Executive. Deze heeft zaken als bijvoorbeeld een achteruitrijcamera, regen- en lichtsensoren, een bluetooth-handsfreesysteem, privacy glass en sleutelloze toegang.

Vanaf eind januari staat de nieuwe Trezia bij de Subaru-dealer in de showroom staan. De prijzen beginnen bij 15.975 euro voor de Trezia 1.3 Intro en lopen op tot 26.975 euro voor de 1.4 Executive MMT.


  

| Disclaimer