Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Het is lente bij Suzuki


 

06-05-2011 - Naast de reeds bestaande SX4 Limited, lanceert Suzuki tijdens de Lentedeals drie nieuwe actiemodellen. De Alto Silverline, Splash Blackline en Swift Sportline zijn extra rijk uitgerust en bieden financieel voordeel oplopend tot 1.599 euro.

 

De Suzuki Alto is een gewild model. Niet alleen vanwege het feit dat hij met zijn efficiënte 1,0-liter driecilinder is vrijgesteld van BPM en wegenbelasting, maar zeker ook vanwege het aansprekende design. Suzuki maakt de Alto nu fors aantrekkelijker, want de Silverline-uitvoering is uitgerust met airconditioning, een radio/cd/mps3-speler, elektrisch bedienbare ramen aan de voorzijde en lichtmetalen velgen. Tevens kan de koper rekenen op zes airbags, zilverkleurige details in het interieur, stootlijsten en een uitlaatsierstuk. De Alto Silverline vertegenwoordigt een waarde van 11.298 euro, maar de Suzuki-dealer factureert slechts 9.999 euro en dat betekent dus een voordeel van 1.299 euro.

 

Splash
De volgende lentedeal is de Splash Blackline. De typeaanduiding doet al vermoeden dat de kleur zwart een hoofdrol speelt. En dan gaat het niet zozeer om de lakkleur, maar wel om de zwarte details in het interieur en de donker getinte ramen. Verder zien we ook hier lichtmetalen velgen, zes airbags, een radio/cd/mp3-speler, stootlijsten en een uitlaatsierstuk. Om de Blackline een extra luxueus tintje te geven, is hij uitgerust met parkeersensoren, een navigatiesysteem en ESP. Kopers van een Suzuki Splash Blackline steken 1.099 euro in hun zak, aangezien de prijs niet 15.498 euro, maar 14.399 euro bedraagt. Liefhebbers voor een automatische transmissie moeten rekening houden met een meerprijs van 2.100 euro.


Swift
De Swift Sportline is de derde telg binnen de ‘familie Lentedeal’. Met zaken als een dakspoiler, fraaie lichtmetalen multispaak velgen en een dubbele uitlaatsierstuk oogt het sportieve uiterlijk van de Swift nog sportiever. Vanbinnen is de Sportline voorzien van airconditioning, zes airbags, een radio/cd/mp3-speler en een met leder bekleed stuurwiel. Op de Swift Sportline valt het meeste voordeel te behalen. De prijs bedraagt 14.299 euro, waardoor 1.599 euro wordt bespaard. Voor 500 euro meer heb je overigens een vijfdeurs. De actiemodellen zijn leverbaar in een beperkt aantal metallic kleuren en zolang de voorraad strekt.

 


  

| Disclaimer