Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Suzuki introduceert Swift Xpression en Limited


image/jpeg

 

De Suzuki Swift heeft al een grote schare fans overtuigd van zijn kwaliteiten. De Swift, die verkrijgbaar is met drie of vijf deuren, is ongekend populair. Suzuki doet daar nu nog een schepje bovenop door twee actiemodellen van de Swift op de markt te brengen; de Xpression en Limited.

De Suzuki Swift is nog altijd ongekend populair. Zijn aansprekende persoonlijkheid en praktische eigenschappen hebben voor een flinke opmars van dit model in het B-segment gezorgd. De Suzuki Swift driedeurs heeft een aansprekend en sportief design. Niet alleen beschikt hij over dynamische rijeigenschappen, maar hij is ook erg praktisch. Het interieur biedt plaats aan vier volwassenen en hun bagage. Het onderstel zorgt voor een stabiel en veilig weggedrag. De vijfdeurs variant van de Swift heeft een sportief karakter en biedt plaats aan vijf personen. Een dynamisch uiterlijk en het gemak van twee extra deuren maken dit model zeer geliefd.

 

Expressie

Er zijn nu twee actiemodellen leverbaar op basis van de geliefde Swift met de zuinige 1.3 benzinemotor. Naar verwachting zal de Suzuki Swift door deze zeer aantrekkelijke actiemodellen nog verder in populariteit stijgen. Allereerst is er de Swift Xpression, die onder andere is voorzien van airco, Pioneer 3100 UB radio/cd-speler met USB/iPod-aansluiting, lichtmetalen zevenspaaks 15-inch Borbet-velgen, donkere achterlichtunits, stootlijstset en uitlaatsierstuk. De driedeurs Suzuki Swift Xpression staat in de prijslijsten voor het luttele bedrag van € 13.999,-. Voor de vijfdeurs vraagt Suzuki net iets meer, namelijk € 14.499,-. Aan zijn lage CO2-uitstoot van 140 g/km dankt de auto het groene energielabel C.

 

Meer luxe

De Swift Limited is de meest luxueuze uitvoering van dit moment. Hij is gebaseerd op de Exclusive-uitvoering, met uitzondering van de sleutelvrije startfunctie. De Siwft Limited is onder andere voorzien van met Alcantara beklede stoelen, verwarming van beide voorstoelen, airco, zijknipperlichten in de buitenspiegels, continue koplampverlichting, verchroomde ribben in de grille, donkergetinte ruiten achter, uitlaatsierstuk, aluminiumkleurige accenten in het interieur en met chroom geaccentueerde randen van de meters op het dashboard. De Swift Limited is leverbaar in vier metaalkleuren: wit, zwart, rood en zilver. De prijzenbedragen respectievelijk € 14.799,- voor de driedeurs en € 15.299,- voor de vijfdeurs.


  

| Disclaimer