Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Tour du Jour met Skoda


 

17-06-2011 - Skoda is officieel sponsor van de Tour de France en ondersteunt nu ook het RTL7-programma Tour du Jour dat van 1 tot en met 24 juli dagelijks wordt uitgezonden. Winnaars van de Tourquiz in dit programma gaan als Top VIP van Skoda naar de Tour de France.

Om de samenwerking tussen Skoda en RTL Tour du Jour zichtbaar te maken, staat tijdens de opnames in de studio een replica van de rode Skoda Superb-juryauto. Deze speelt een prominente rol in het programma. Verder wordt tijdens de programmareeks acht keer een Tourquiz gespeeld. Winaars daarvan gaan als Top VIP van Skoda mee naar een etappe van de Tour of de aankomst in Parijs.
De opnamen van RTL Tour du Jour worden gemaakt op het Westergasterrein in Amsterdam en dagelijks schuiven ervaringsdeskundigen als Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blijlevens, Leo van Vliet en Michael Boogerd aan tafel. Reportages uit Frankrijk worden aangeleverd door Marcel Maijer en Erik Dijkstra. De 24 afleveringen worden dagelijks op RTL 7 uitgezonden van 20.30 tot 22.00 uur.

Om de sponsoring van de Tour de France te onderstrepen heeft Skoda ook speciale Tour-uitvoeringen op de markt gebracht van de Fabia, Roomster en Yeti. Zo kan iedereen van de samenwerking tussen Skoda en de Tour de France profiteren.

 


  

| Disclaimer