Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Aantrekkelijke Business-uitvoeringen voor Toyota Avensis en Verso


image/jpeg

 

19-03-2010 - Toyota introduceert voor zowel de Avensis als de Verso rijk uitgeruste Business-uitvoeringen. Omdat de meeruitrustingen van deze Business-uitvoeringen zonder meerprijs worden aangeboden, loopt het voordeel voor de klant op tot enkele duizenden euro’s.

 

Door de komst van de Verso Business is het gamma van deze MPV ietwat gewijzigd. Vanaf heden is de Verso te verkrijgen in drie uitrustingniveaus, namelijk de Comfort, Business en Dynamic Business. De Aspiration-uitvoering is komen te vervallen, alsmede de Panoramic én Executive. De Business staat zonder meerprijs ten opzichte van de Aspiration op de prijslijst, maar heeft wel een aantal comfortverhogende accessoires aan boord, zoals een touchscreen full-map navigatiesysteem met bluetooth handsfree en audio-streaming, een parkeerhulpcamera, 17-inch lichtmetalen velgen en een groot glazen panoramadak. Het voordeel bedraagt maar liefst € 3.450,-. De Dynamic Business doet daar nog een schepje bovenop met een zeer uitgebreide touchscreen HDD-navigatie met jukeboxfunctie, stoelverwarming vóór, Smart Entry, zonneschermen in de achterportieren, privacy glass, een zelfdimmende binnenspiegel, automatisch inschakelende dimlichten en een regensensor. Voor al die extra’s betaalt de eigenaar slechts € 600,- extra ten opzichte van de Dynamic-uitvoering. Zijn voordeel loopt daarmee op tot € 3.300,-.

Avensis Business
Ook de Dynamic-uitvoering van de Toyota Avensis maakt plaats voor de zakelijk interessante Business-uitvoering. De meeruitrusting van de Business bestaat uit een parkeerhulpcamera, een touchscreen full-map navigatiesysteem met bluetooth handsfree en audio-streaming, privacy glass (Wagon) en 17-inch lichtmetalen velgen. Ook dit wordt wederom geleverd zonder meerprijs. Het voordeel voor de klant bedraagt bij deze Avensis € 2.130,-. De Executive Business – met standaard onder meer lederen bekleding, touchscreen HDD-navigatie met jukeboxfunctie, elf speakers, elektrisch verstelbaar stuurwiel, elektrisch verstelbare en verwarmbare voorstoelen en Smart Entry – is al dermate rijk uitgerust dat deze ongewijzigd blijft. De standaard 17-inch velgen hebben overigens een nieuw design gekregen.


image/jpeg


  

| Disclaimer