Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Flinke update voor de Toyota Yaris Aspiration


image/jpeg

 

28-11-2009 - Op het modellenprogramma van de Toyota Yaris staat vanaf nu de vernieuwde, extra rijk uitgeruste Yaris Aspiration. Deze is voorzien van een zeer complete standaarduitrusting die met aantrekkelijke opties zelfs nog verder kan worden uitgebreid en leverbaar is in de nieuwe Yaris-kleuren Polar Blue en Island Blue.

 

Met zijn innovatieve technologie, eigentijdse design en complete standaarduitrusting valt de tweede generatie van de Toyota Yaris in de smaak bij een breed publiek. Dat blijkt ook wel uit het feit dat er in de eerste tien maanden zo’n 5.000 Yarissen werden verkocht. Een van de fundamenten onder dat verkoopsucces is dat de auto niet alleen zeer betrouwbaar, zuinig en schoon is, maar ook vriendelijk geprijsd. De Yaris is er namelijk al vanaf € 10.950,-, met bovendien een A-label. De modellenrange van de Toyota Yaris kent voor modeljaar 2010 enkele wijzigingen. Niet alleen is er nu al een Yaris met airconditioning leverbaar vanaf

€ 11.875,-, ook wordt de populaire Yaris Aspiration aantrekkelijker gemaakt.

De uitvoering kent dezelfde royale uitrusting als de huidige Yaris Aspiration, maar is aangevuld met climate control, mistlampen vóór en verwarmde buitenspiegels. Aan de buitenkant is de Yaris Aspiration bovendien te herkennen aan zijn donkergetinte koplampen, velgen met een nieuw design en portiergrepen die in mat zilver zijn uitgevoerd. Het interieur is sportief met onder meer een aangepaste analoge klokkenwinkel, terwijl de bestuurder ook profiteert van een stuurwiel en een pookknop die met geperforeerd leder bekleed zijn. Mocht dat niet genoeg zijn, dan levert de Toyota dealer ook een compleet lederen interieur, lichtmetalen velgen of bijvoorbeeld een geïntegreerd Full Map navigatiesysteem met Bluetooth handsfree systeem.

Dynamic pack
Met het Dynamic pack kan aan het design van de Yaris Aspiration een extra sportief accent worden toegevoegd. Een sportieve dakspoiler en velgen van Toyota Motor Sport in een fraaie combinatie van antracietkleurig en gepolijst aluminium maken dat de Yaris nog dynamischer oogt. In het nieuwe modeljaar geldt voor dit pakket een scherpe prijs van € 825,-. Dit Dynamic pack is ook leverbaar op de Yaris Comfort (€ 12.990,-).

Motoren
De Yaris Aspiration is leverbaar als drie- en als vijfdeurs met de 1.3 VVT-i benzinemotor, al dan niet in combinatie met Multi-Mode Transmissie, en de 1.4 D-4D-F dieselmotor. Het prijskaartje voor de driedeurs Yaris 1.3 Aspiration 2010 bedraagt € 14.900,-, de vijfdeurs versie is er voor € 15.450,-. In dieseluitvoering is de Aspiration er vanaf € 19.800,-. De dieselprijslijst begint al bij € 17.800,-. De prijslijst van de Toyota Yaris begint bij € 10.950,-.


image/jpeg


  

| Disclaimer