Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Word d? umbrella girl van het Fiat Yamaha MotoGP-team!


 

27-05-2010 - Fiat organiseert voor het tweede jaar op rij, in samenwerking met Veronica Magazine en Yamaha, de ‘Umbrella Girl Competitie 2010’. De winnares van deze wedstrijd is een dag lang het gezicht van het Fiat Yamaha Team tijdens de 80ste editie van de TT in Assen én krijgt bovendien een exclusieve scooter.

 

De ‘Umbrella Girl Competitie 2010’ is van start gegaan. Deelnemers moeten minimaal zestien jaar oud zijn en kunnen zich aanmelden via de website van Veronica Magazine. Een driekoppige jury, bestaande uit een afgevaardigde van Fiat, Yamaha en Veronica Magazine, beslist uiteindelijk welke dame de winnares wordt. De prijsvraag combineert diverse groepen. Zo presenteert de winnares zich tijdens het TT-evenement en is de vierwielwereld van Fiat gekoppeld aan die van de tweewielers van Yamaha.

 

MotoGP

Motorsport is in Nederland populair. Met méér dan 100.000 bezoekers op de wedstrijddag, is de TT van Assen al decennia lang het grootste ééndaagse sportevenement van Nederland. Coureurs van het Fiat Yamaha team zijn Jorge Lorenzo en veelvoudig wereldkampioen Valentino Rossi die regerend wereldkampioen MotoGP is. Het team ondersteunt de strategie van Fiat Automobiles SpA die zich richt op jongere clientèle. Dit doet Fiat door middel van innovatieve en toegankelijke producten, maar ook met initiatieven die een grote aantrekkingskracht en een emotionele impact hebben.


  

| Disclaimer