Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Up!-winkel opent in de Kalverstraat


 

10-01-2012 - Shopaholics en autoliefhebbers (of een combi) opgelet: tot en met 22 januari valt er op een bijzondere manier kennis te maken met de nieuwe Volkswagen up! Deze finalist voor de titel Auto van het Jaar 2012 krijgt tijdelijk namelijk een eigen brand store aan de Kalverstraat in Amsterdam. 

In de honderd vierkante meter grote winkel is allerlei informatie over Volkswagens nieuweling te vinden. En natuurlijk is het autootje er ook ‘in den blikke’ te bewonderen. Voor vragen kunnen bezoekers terecht bij de speciaal opgeleide medewerkers, en graag een stukje rijden? In de winkel kunt u een proefrit in uw eigen regio boeken.
De up! in zo’n brand store bekijken, is natuurlijk hartstikke leuk, maar misschien heeft u wel helemaal geen tijd om naar Amsterdam te gaan. Speciaal voor u volgt na onderstaande reeks foto’s nog wat informatie over de up! Klik hier als u van plan bent een kijkje in de Kalverstraat te nemen.

 

 

 

 

De Volkswagen up! is per direct bij de Volkswagen-dealer te bestellen. Prijzen beginnen bij 8.490 euro voor de Take up!-uitvoering met een 60 pk-benzinemotor. Andere uitvoeringen zijn de Move up! en de High up! en er is nog een motor met 75 pk. De nieuwkomer is wegenbelastingvrij en zakelijke rijders betalen maar veertien procent bijtelling. De up! rijden kan met een Volkswagen-abonnement vanaf 199 euro per maand. Dat is inclusief gebruikskosten, met uitzondering van de brandstof. Financieringsmogelijkheden beginnen bij 79 euro per maand.


  

| Disclaimer