Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Vernieuwde Fiat Bravo is luxer en goedkoper


image/jpeg

 

17-02-2010 - De Fiat Bravo heeft ten opzichte van 2009 een aantal technische en optionele wijzigingen ondergaan. De koplampunits hebben een donkere achtergrond, de auto is van meer chroomdetails voorzien en is in nieuwe kleuren te bestellen. Belangrijker is echter dat de vanafprijs met € 2.000,- omlaag is gebracht.

 

Het interieur van de vernieuwde Bravo is dankzij nieuwe bekleding en andere kleurstellingen opgefrist en het dashboard is afgewerkt in lijn met de bekleding. Door nieuwe software van de stuurbekrachtiging is het stuurgevoel directer geworden. De aangepaste rubbers van de achterwielophanging en de verbeterde geluidsabsorptie zorgen voor een hoger rijcomfort.

Tevens zijn er meer compleet uitgeruste uitrustingniveaus beschikbaar. De Corporate-uitvoering is niet meer leverbaar en de Active-uitvoering is vervangen door de ‘Actual’. Belangrijkste verandering van de Actual-uitvoering is dat de vanafprijs met € 2.000,- omlaag is gebracht naar € 15.995.-. De Sport-uitvoering is extra voorzien van onder meer parkeersensoren, bi-xenon koplampen en een regen- en lichtsensor. Ook is er, speciaal voor de lease-rijder, een Business-versie die standaard is voorzien van ESP, Blue&Me communicatiesysteem en een chroompakket. De Fiat Bravo Business met een 150 pk sterke 1.4 T-Jet is er vanaf € 22.495,-. Alle opties die op de nieuwe uitvoeringen extra zijn toegevoegd hebben bovendien geen meerprijs.

Ruim 95 % van alle verkochte Fiats in Nederland zijn voorzien van een groen milieulabel. Veel Fiats zijn alleen maar leverbaar met een groen milieulabel. De Fiat Bravo vormt daar geen uitzondering op. De 90 pk sterke 1,4-lier benzinemotor van de Fiat Bravo is daarom ook gewijzigd, zodat deze middenklasser 3 gram CO2 per kilometer minder uitstoot en nu voldoet aan de Euro5-normen. Dankzij de nieuwe Actual-versie is de Fiat Bravo met 1.4 benzinemotor leverbaar vanaf € 15.995.- Dieselen met de 90 pk sterke 1.6 MultiJet 16v PUR02 Business kan vanaf € 22.795,-. Dankzij de geringe CO2-uitstoot valt deze Bravo in de 20% bijtellingsklasse.

image/jpeg


  

| Disclaimer