Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Sportieve R-line uitvoering nu ook voor Passat CC


image/jpeg

 

21-12-2009 - Volkswagen heeft nu ook voor de Passat CC een R-Line-pakket ontwikkeld. Voor een meerprijs van € 1.990,- kunnen alle Passat CC-modellen worden omgebouwd tot Passat CC R-Line, waarmee deze vierdeurs coupé een stuk sportiever voor de dag komt.

 

R-Line staat bij Volkswagen voor een extra sportieve uitvoering van zowel het koetswerk als het interieur. Aan de buitenzijde vallen de 17-inch lichtmetalen velgen direct op. Deze ‘Mallory’-wielen zijn optioneel ook in 18-inch uitvoering beschikbaar. Een ander herkenningspunt van de Passat CC R-Line zijn de specifieke vóór en achterbumper en de sideskirts. Al deze carrosseriedelen zijn uitgevoerd in de kleur van de auto. Ook details zoals de donker uitgevoerde achterlichten en de op de voorste spatborden gemonteerde R-Line-logo’s maken het verschil.

Sportief interieur
Ook het interieur van de Passat CC R-Line ademt een sportief-elegante sfeer. De dorpellijsten zijn bijvoorbeeld uitgevoerd in aluminium en dragen het R-line-logo. Tot de standaarduitrusting behoren tevens een driespaaks multifunctioneel sportstuur. Dit komt bovenop de toch al complete standaarduitrusting van de Passat CC, waartoe onder meer sportstoelen, airconditioning en mistalampen behoren. Het R-Line-pakket is beschikbaar voor alle Passat CC-modellen. De meerprijs hiervoor bedraagt € 1.990,-. Na de Golf, Scirocco, Touran, Tiguan, Passat, Passat Variant en Touareg, is de Passat CC het achtste Volkswagen-model dat in R-Line uitvoering verkrijgbaar is.


image/jpeg

 

image/jpeg


  

| Disclaimer