Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Nooit meer diefstal met de Volkswagen RNS Navi Lock


 

14-12-2010 - De Volkswagen RNS-navigatiesystemen zijn razend populair als het gaat om diefstal. Het toenemende aantal inbraken is Volkswagen niet in de koude kleren gaan zitten en nu is er een zogenoemde RNS Navi Lock ontwikkeld die voor de nodige bescherming moet zorgen.


Het RNS Navi Lock is ontwikkeld voor Volkswagen-modellen met de navigatiesystemen RNS 310 en RNS 510. Het gaat hier om een mechanische beveiliging met een degelijke, afsluitbare én duidelijk zichtbare afdekkap als belangrijkste element. Deze afdekkap is dankzij vier bevestigingsnokjes eenvoudig vóór het navigatiesysteem te plaatsen en indien niet gebruikt past hij gemakkelijk in het dashboardkastje. Een hoogwaardig ASSA-slot zorgt voor een degelijke vergrendeling. Het RNS Navi Lock heeft ook een belangrijke preventieve werking, doordat de afsluitbare afdekkap van buiten de auto goed zichtbaar is. Het RNS Navi Lock kan worden ingebouwd door alle Nederlandse Volkswagen-dealers en is nu in eerste instantie beschikbaar voor de Golf, Golf Variant en de Passat Limousine, Variant en CC. 

Prijs
Het RNS Navi Lock is er nu voor de Golf VI, de Golf VI Variant, de Passat Limousine (VI en VII), Passat Variant (VI en VII) en Passat CC. Het RNS Navi Lock wordt geleverd met twee sleutels en een sleutelkaart. Voor de Golf bedraagt de prijs 219 euro inclusief inbouw en BTW. Voor de Passat wordt er 199 euro inclusief inbouw en BTW in rekening gebracht. Binnen afzienbare tijd komt het RNS Navi Lock ook beschikbaar voor andere Volkswagen-modellen. Klanten die een RNS Navi Lock willen laten inbouwen, kunnen rechtstreeks contact opnemen met hun Volkswagen-dealer voor het maken een afspraak.  

| Disclaimer