Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Lekker stoer: Volkswagen Tiguan in R-Line-uitvoering07-12-2011 - De Volkswagen Tiguan Sport & Style is er nu ook in de extra sportieve R-Line-uitvoering. Er is een R-Line exterieurpakket dat apart te bestellen is, terwijl het R-Line interieurpakker alleen in combinatie met het exterieurpakket leverbaar is.

Het R-Line exterieurpakket zet de sportiviteit van de Tiguan Sport & Style extra kracht bij door de standaarduitrusting aan te vullen met 18-inch lichtmetalen wielen met 235/50 R18-banden (19-inch optioneel), wielkastverbreders en een sportonderstel. Daarnaast maken ook een zwarte diffuser aan de achterzijde, sideskirts, een achterspoiler en aluminium instaplijsten deel uit van het R-Line exterieurpakket dat voor een meerprijs van 2.180 euro wordt aangeboden. Het exterieurpakket is leverbaar in combinatie met de carrosseriekleuren Candy White, Reflex Silver metallic, Deep Black pareleffect, Night Blue metallic en Pepper Grey metallic.

Interieur
Het R-Line interieurpakket is uitsluitend te bestellen in combinatie met het exterieurpakket. Het pakket omvat sportstoelen, specifieke stoelbekleding, een met leder bekleed multifunctioneel stuur met R-Line-logo, zwarte hemelbekleding en roestvrijstalen pedalen. Lederen bekleding is overigens optioneel. De meerprijs van het R-Line interieurpakket bedraagt 905 euro.

 


  

| Disclaimer