Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Volvo lanceert extra rijk uitgeruste C70 Tourer


 

09-03-2011 - Volvo introduceert eind maart een extra rijk uitgeruste versie van de C70, de Tourer. Het topmodel, met een 230 pk sterke T5-motor en automatische transmissie, is echter al leverbaar. De Volvo C70 Tourer is van 13 tot en met 23 april eveneens te bewonderen op de AutoRAI.

 

De Volvo C70 Tourer is een extra rijk uitgeruste versie van de C70. Het model heeft zoveel opties dat de prijs zou moeten stijgen tot bijna 65.000 euro, maar de C70 Tourer staat in de prijslijst voor 49.995 euro; een voordeel van iets meer dan 15.000 euro. Standaard is een Volvo C70 al voorzien van gescheiden climate control, cruisecontrol, twee in hoogte verstelbare stoelen en audiobediening via het stuur. In de C70 Tourer voegt Volvo daar nog een automatisch dimmende binnenspiegel, bluetooth, een high performance-audiosysteem, lederen bekleding en park assist achter aan toe. Ook een regensensor, verwarmbare voorstoelen, dual xenon-koplampen met adaptieve bochtverlichting en een uitgebreid navigatiesysteem maken deel uit van de C70 Tourer. Uiterlijk is het rijk uitgeruste model herkenbaar aan het 18-inch lichtmetaal.

Luxury Line
Voor wie dat allemaal nog niet genoeg is, heeft Volvo ook nog de Luxury Line. Deze uitvoering bestaat onder meer uit Volvo’s Blind Spot Information System (BLIS), elektrisch bedienbare stoelen (waarvan die van de bestuurder is voorzien van geheugenfunctie), Keyless Drive, lederen bekleding en een Volvo Guard-alarmsysteem klasse drie. Het voordeel loopt hiermee op tot 2.500 euro.


 

 

 

 


  

| Disclaimer