Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Werelddebuut nieuwe Kia Magentis in New York


image/jpeg

 

15-03-2010 - Kia publiceerde eerder al de eerste schetsen van de nieuwe Magentis. Nu wordt het een stuk duidelijker hoe deze sedan er daadwerkelijk uitziet. De nieuwe Kia Magentis maakt tijdens de New York International Auto Show komende maand zijn werelddebuut.

 

Kia’s meest recente model voor het D-segment heeft ten opzichte van zijn voorganger een indrukwekkende gedaantewisseling ondergaan. De compleet nieuwe Magentis ziet er vanuit iedere invalshoek atletisch uit. De hellende daklijn, de hoge en nadrukkelijke schouderlijn op de flanken en de verlengde wielbasis worden versterkt door opbollende wielkasten en een smal raamoppervlak. De nieuwe Kia Magentis is langer, breder en lager dan ooit en heeft een coupéachtig profiel. Bovendien is hij erg ruim en beschikt hij over een hoog veiligheids- en comfortniveau.

Deze Magentis is een duidelijk voorbeeld van de nieuwe designrichting van Kia, die consumenten wereldwijd moet aanspreken. De verkoop in Europa start in het voorjaar van 2011. De Magentis wordt overigens in sommige landen als Kia Optima op de markt gebracht.

image/jpeg


  

| Disclaimer