Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Nieuwe Audi A8 beleeft wereldpremi?re in Miami


image/jpeg

 

20-11-2009 - Audi sluit zijn jubileumjaar in stijl af met een bijzonder hoogtepunt: de onthulling van de nieuwe Audi A8. Dat gebeurt op 30 november aanstaande tegen het sprankelende decor van de stad Miami. De nieuwe Audi A8 wordt onthuld in het Audi-paviljoen tijdens de vernissage van The Art of Progress.

 

Deze tentoonstelling staat in het teken van culturele en technologische voorsprong en sluit daardoor naadloos aan bij het karakter van de nieuwe Audi A8. Deze nieuwe toplimousine is de belichaming van Audi’s motto ‘Voorsprong door Techniek’ en hij kenmerkt zich door een vooruitstrevend design. Rupert Stadler, voorzitter van de raad van bestuur van Audi, legt uit waarom Audi voor deze bijzondere presentatie van de nieuwe Audi A8 heeft gekozen: “Voorsprong door techniek heeft nadrukkelijk ook betrekking op het design van Audi. Het is een belangrijke onderscheidende factor van ons merk. Topdesign is een echte kunstvorm en daarom zien wij de link met kunst en architectuur als een logische stap bij de verdere ontwikkeling van ons merk.”

Miami: hoofdstad van kunst en design
Miami heeft zich ontwikkeld tot de internationale kunst- en designhoofdstad van de wereld. Daarbij zijn de jaarlijkse beurzen Design Miami en Art Basel Miami Beach (beide begin december) hoogtepunten voor alle liefhebbers en kenners van design en kunst. En in deze unieke omgeving en ambiance vindt de introductie van de nieuwe Audi A8 plaats. De onthulling van de nieuwe Audi A8 heeft alle kenmerken van een vernissage. Het nieuwe model staat namelijk opgesteld temidden van kunstwerken uit de tentoonstelling ‘Beg Borrow and Steal’ van de Rubell Family Collection – één van de toonaangevende internationale kunstverzamelingen. Het decor wordt ook bepaald door ‘The Light Light’. Deze installatie van de Britse topdesigner Tom Dixon bestaat uit aluminium en led-verlichting. In deze bijzondere omgeving komen innovatiedrang, progressiviteit en de moed om nieuwe wegen te bewandelen dus op elegante wijze samen.

Passie
De vernissage waarbij de nieuwe Audi A8 zijn werelddebuut beleeft, is voor Stefan Sielaf, hoofd van de designafdeling van Audi een bijzondere gebeurtenis: “In The Art of Progress-vernissage wordt duidelijk dat kunstenaars, designers en technici een gemeenschappelijke passie kunnen hebben. Dit komt tot uiting in hun benadering van vorm, functie en kleur- en materiaalgebruik. In hoeverre het eindresultaat kunst is, wordt bepaald door de eisen die eraan worden gesteld, maar ook door het publiek.”
De Vernissage in het Audi-paviljoen maakt deel uit van Design Miami en Art Basel Miami Beach, waarvan Audi exclusieve Automotive Sponsor is. Bezoekers van beide tentoonstellingen hebben tot en met 5 december aanstaande toegang tot het Audi-paviljoen. De wereldpremière van de nieuwe Audi A8 is overigens op 1 december aanstaande om 0.35 uur Nederlandste tijd live te volgens op www.auditv.nl.

 

image/jpeg


  

| Disclaimer