Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Zeker met Skoda


 

 

23-05-2011 - Skoda-dealers hebben een nieuw occasionkeurmerk: ZekerSkoda. Dat biedt kopers van een gebruikte Skoda zeven zekerheden, waaronder een jaar lang garantie die gelijkwaardig is aan de fabrieksgarantie op een nieuwe Skoda.

 

Om de kracht van de Skoda-occasions te benadrukken, komt het merk met ZekerSkoda. Skoda omschrijft het keurmerk als duidelijk, praktisch en met veel waar voor het geld. De eerste zekerheid is dan ook de algemene garantie, die is afgeleid van de fabrieksgarantie op een nieuwe Skoda. Deze geldt één jaar na aankoop van de Skoda-occasion en er is geen sprake van eigen risico of kilometerbeperking. De overige zekerheden zijn de levenslange Skoda-mobiliteitsservice bij pech onderweg in Europa, de bekende autohistorie inclusief onderhoud volgens het boekje, een gegarandeerde kilometerstand die is gecontroleerd via de Nationale Auto Pas, lidmaatschap van Verrassend Skoda en een uitvoerige kwaliteits- en veiligheidscontrole controle op 130 punten. 

Als nieuw
Ook voor het betalen en verzekeren van een ZekerSkoda-occasion zijn de mogelijkheden net zo uitgebreid als bij een fabrieksnieuwe Skoda. Zo is de occasion die onder dit nieuwe keurmerk valt via de dealer te financieren. Ook de autoverzekering is bij de Skoda-dealer af te sluiten. Met het keurmerk maakt de Skoda-dealer duidelijk dat occasions geen financieel risico inhouden voor toekomstige eigenaren. Bovendien biedt Skoda een landelijk dekkend netwerk, waardoor de mobiliteit optimaal gegarandeerd is.


  

| Disclaimer