Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Zeven jaar garantie op Kia Top Selectie occasions


 

11-06-2011 - Kia heeft het occasionlabel ‘Kia Top Selectie’ volledig herzien en de garantievoorwaarden grotendeels in lijn gebracht met die van nieuwe Kia-modellen. Dat betekent dat er op deze occasions óók zeven jaar garantie wordt gegeven! 

De nieuwste propositie van Kia is uniek en de fabrikant treedt met het vernieuwde occasionlabel wederom naar buiten als het merk met de beste garantie van Nederland. Alle goedgekeurde Kia Top Selectie occasions hebben vanaf de eerste toelatingsdatum zeven jaar garantie. Een gebruikte auto van drie jaar oud uit de Kia Top Selectie, heeft dus nog vier jaar garantie te gaan. 

Grondige inspectie
Voordat de Kia-occasions in aanmerking komen voor de nieuwe garantie worden de auto’s door de dealer op maar liefst 105 punten gekeurd. De auto’s mogen niet ouder dan vijf jaar zijn en de (door NAP gegarandeerde) kilometerstand mag de 130.000 niet zijn gepasseerd. Uiteraard is de volledige onderhoudshistorie van de auto bekend en verkeert deze in topconditie. In tegenstelling tot de garantie op een nieuwe Kia, is de Kia Top Selectie garantie van zeven jaar niet overdraagbaar naar een eventuele volgende eigenaar.

Overtuigd
Thomas Pril, sales director bij Kia Nederland: “De unieke zeven jaar Kia-garantie is een belangrijke pijler onder het succes van Kia op de Nederlandse markt. Geen enkel automerk biedt zulke garantievoorwaarden. Dit geldt voor alle nieuwe auto’s, maar de consument verwacht meer van ons. Daarom hebben wij besloten om ook voor gebruikte Kia’s met de beste garantie van Nederland te komen. Met tot zeven jaar garantie, waar andere merklabels slechts één of twee jaar bieden, onderscheiden we ons nu ook op de markt voor gebruikte auto’s. Waarom wij dat kunnen? Omdat wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten.”


  

| Disclaimer