Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Zeven jaar garantie voor iedere Kia in Europa


image/jpeg

 

06-01-2010 - Kia Motors Europe viert het begin van het nieuwe jaar met de bekendmaking dat iedere nieuwe Kia nu met een garantietermijn van zeven jaar wordt verkocht. Daarmee biedt de Koreaanse autofabrikant een unieke garantietermijn in de autobranche.

 

In navolging op het succes van de unieke en innovatieve Kia-garantie van zeven jaar, die voor het eerst eind 2006 werd geïntroduceerd voor de in Europa geproduceerde Kia cee’d en Sportage, biedt Kia Motors Europe nu een identieke garantie van zeven jaar of 150.000 kilometer aan op álle modellen.

“Wij hebben onze intentie kenbaar gemaakt om in de automobielsector de wereldleider te worden op het gebied van klantentevredenheid en onze nieuwe garantie van zeven jaar voor alle modellen is een belangrijke stap om die doelstelling te verwezenlijken. De garantietermijn van zeven jaar zal ongetwijfeld het showroombezoek bij onze dealers vergroten en onze verkoopaantallen in 2010 en de jaren erna verder verhogen,” aldus Paul Philpott van Kia Motors Europe.

De nieuwe garantietermijn van zeven jaar zal van toepassing zijn op alle auto’s die na 1 januari 2010 in Europa worden verkocht en geregistreerd. De uitgebreide, nieuwe Kia-garantie is een uitgebreide fabrieksgarantie en dekt de volledige auto tot maximaal zeven jaar, zonder kilometerbeperking gedurende de eerste drie jaar, of in totaal 150.000 kilometer. Een groot voordeel van deze nieuwe garantie is voor de klant, naast het vertrouwenwekkend gevoel, dat de garantie overdraagbaar is aan volgende eigenaren van de auto. Bepaalde criteria zullen van toepassing zijn en de normale slijtagedelen, zoals banden, remblokken en koppelingsplaten zijn uitgesloten van garantiedekking. De nieuwe Kia-garantie is eenvoudigweg de langstdurende en beste garantie die momenteel aan welke auto dan ook in Europa wordt verleend. Daardoor kan iedere Kia-eigenaar genieten van zorgenvrij autorijden gedurende een lange tijd, met de toegevoegde waarde van een hogere prijs wanneer de auto wordt ingeruild of verkocht.


image/jpeg


  

| Disclaimer