Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Gereden


Gereden voor u: Nissan Leaf Tekna 40 KWH


image/jpeg

Bij de Nissan-dealer staat de Leaf in in de showroom. Belangrijk is – zo ondervonden wij – dat de adviseurs veel kunnen vertellen over de voordelen maar ook nadelen van het rijden in een elektrisch aangedreven auto. Zo is exact te berekenen wanneer een elektrische auto voor u aantrekkelijk is.


Gereden bij de dealer: Renault Captur Intense


image/jpeg

Wie in de markt is voor een nieuwe auto, gaat vroeg of laat bij een dealerbedrijf langs om eens proef te rijden. Immers, the proof of the pudding is nog steeds the eating, nietwaar? Dat concept hebben wij ooit eens opgepikt en we bieden dealerbedrijven de gelegenheid om auto's van hun keuze door onze medewerkers te laten rijden, waarna er verslag wordt uitgebracht. Dit keer wilde Auto Indumij graag dat wij door de regio eens de Renault Captur Intense aan de tand voelden. En dan nog wel met de kleinste motor, een 0,9 liter turbo-krachtbron. Wat heeft de techniek grote sprongen gemaakt de afgelopen jaren!

De Dacia Duster nader bekeken


image/jpeg

Wie goed kijkt, ziet dat de Dacia Duster volledig is vernieuwd. Volgens de fabrikant is de no-nonsense SUV in alle opzichten sterk verbeterd. En dat zonder noemenswaardige prijsstijging. Wij mochten de Dacia Duster TCE 125 4 x 2 Prestige aan de tand voelen in de bossen rond Chaam en Gilze Rijen. Een rijstest op Nederlandse bodem dus, met reacties op de auto van echte mensen. Deze auto is voorzien van een start stop systeem. Dat betekent: geen druppel brandstof teveel verspillen. Het is wel even wennen, dat bij stilstand de motor uitvalt. Na een uurtje sturen weet je niet beter en na vele, vele fijne kilometers aan de pomp, snap je waar dat goed voor is: de eigen knip.


Fiat 500x 1.4 Turbo DCT Lounge


image/jpeg

Voor optimisten is het glas half vol, voor pessimisten is het half leeg. Voor opgewekte automobilisten is de Fiat 500X een superveelzijdige (en prettige) auto; kritische muggenzifters zouden kunnen aanvoeren dat de 500X nergens écht in uitblinkt. Nou en?


Honda HR-V: Veel waar voor zijn geld


image/jpeg

Wie een Honda HR-V overweegt, zal bij het vergelijken van de prijzen zien dat hij zich in de hogere regionen in zijn klasse bevindt. Zet daar voor de gein dan ook even alle specs naast en het is duidelijk dat hier sprake is van de uitdrukking ‘veel waar voor zijn geld’. Honda is sinds kort namelijk terug compacte SUV/cross-over segment met een auto die aanspreekt. Over het uiterlijk kunnen we van alles vinden maar omdat over smaak niet te twisten valt, stellen we vast dat hij keurig meeloopt in het beeld van het design dat we bij de concurrentie zien. Echter, geen enkele concurrent biedt zoveel interieurruimte. Of biedt een automaat aan voor een lachertje van een meerprijs waardoor het wel erg verleidelijk wordt om voor deze luxe te kiezen. De bouwkwaliteit van de Honda is bovengemiddeld. De standaard zaken aan boord zijn verwennerij. In dat licht bezien is de HR-V eveneens heel aantrekkelijk.


Mitsubishi Space Star 1.0 Intense+: Zet chicste beentje voor


image/jpeg

Een facelift zorgt bij de Mitsubishi Space Star vooral voor een aanzienlijk fraaiere uitstraling. Het merk beperkte zich niet alleen tot het front. Onderhuids bleef de vernieuwingsdrang marginaal.


Fiat 500 1.2 Lounge


image/jpeg

De oerversie van de Fiat 500 uit 1957 had als bijnaam 'Rugzakje'. Mijn ouders hadden er een en zijn ooit – naar een oud en niet verifieerbaar familieverhaal – met vier volwassenen ermee naar Italië gereden. Is bijna niet voor te stellen. Gelukkig is de 21ste eeuwse retroversie van de 500 een heel stuk groter. Zo groot zelfs dat je er prima inpast. Voorin dan.


Subaru Levorg 1.6 GT-S Premium


image/jpeg

Het Japanse Subaru is met een aardige vernieuwingsslag bezig. Die speelt zich zowel op technisch vlak als op het terrein van nieuwe modellen af. Recent verscheen de Subaru Levorg, een model dat in de bovenste regionen moet concurreren met middenklasse stationwagons.


Hyundai Tucson 1.6 T-GDi Premium


image/jpeg

Op het gebied van SUV's en crossovers neemt de Koreaanse auto-industrie een vooraanstaande plaats in, ook op de Europese markt. Hyundai herintroduceert de typenaam Tucson in het middenklasse segment als opvolger van de succesvolle ix35.


Opel Karl Edition


image/jpeg

Ondanks de beschikbaarheid van de Agila heeft Opel nooit een grote rol gespeeld onder de kleinste auto's op de Europese markt. Met de Karl wordt dat anders. Sterker nog, qua voorzieningen probeert het model te wedijveren met de grote auto's van het merk.


Opel Astra


image/jpeg

"Welkom bij Opel Onstar, waar kan ik u mee van dienst zijn", zo begint de eerste testrit met de nieuwe generatie Opel Astra. Onstar is Opel's eigen servicedesk die à la minute vanuit de auto in de eigen taal te benaderen is. Met het op afstand ingestelde reisdoel start het eerste traject.


Hyundai i40 Wagon 1.7 CRDi


image/jpeg

Het Koreaanse Hyundai dankt het succes in Europa vooral aan de compacte modellen en crossovers. Daardoor vergeten we bijna dat het merk ook andere courante modellen maken, zoals de grote i40. De recente facelift zet de auto weer midden in het zakelijk segment.


Toyota Avensis


image/jpeg

Toyota heeft met de Avensis een oerdegelijke middenklasser als Sedan en Touring Sports in het assortiment. Voor de ontwikkeling van een hybride-versie is de markt waarin de auto zijn weg vindt te klein. Onlangs kreeg het forse model een ‘upgrade’.


Mazda CX-3


image/jpeg

Mazda is gewoon een lekker eigenzinnig merk dat altijd zijn eigen koers vaart. Het beste bewijs hiervoor is natuurlijk de Mazda MX-5, de beste, betaalbaarste en populairste sportieve tweezitter ter wereld. Nu heeft Mazda weer de CX-3, een compacte SUV, die wij een week mochten lenen.


Ford C-Max Plug-in Hybride


image/jpeg
In haar nooit aflatende ijver om de belastingopbrengsten te maximaliseren, heeft het onze regering behaagd om volgend jaar alle regels voor de fiscale bijtelling te wijzigen. Ook de  Ford C-Max Plug-in Hybride heeft daar last van. Hij is tot het eind van het jaar goed voor 7% bijtelling en dat wordt 14% bij aankoop in 2016. Maar eh… hoe rijdt dat nou?Meer Rij-impressies? Klik HIER
  


Adverteren


Adverteren in AutoGids betekent maximale exposure bij uw eigen (regionale) doelgroep.

Neem contact op met accountmanager Erik Oudshoorn (06 20 634 216) of Trevor Blonk (06 83 998 035) voor meer informatie en tarieven.

Laatste uitgaven


image/jpeg

image/jpeg

image/jpeg


image/jpeg

image/jpeg

image/jpeg

 


  


| Disclaimer