Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Over AutoGids


AutoGids is een huis-aan-huiskrant over auto's in de ruimste zin van het woord. In een tiental regionale edities biedt AutoGids een ijzersterke combinatie van regionale (auto-) verhalen met een vleugje human interest, plus het belangrijkste nieuws van de internationale autofabrikanten. AutoGids biedt door zijn unieke formule, regionale automotive bedrijven de maximale exposure van hun producten of diensten. In AutoGids is plaats voor alle BOVAG-bedrijven, dus naast merkdealers hebben ook algemene autobedrijven, schadeherstellers of bijvoorbeeld caravanbedrijven in AutoGids een ideaal communicatiekanaal gevonden.

AutoGids is onderdeel van AAA MediaMarketing BV, een relatief nieuwe naam, maar er zit een schat aan ervaring achter. De mensen achter dit full-service uitgeversbedrijf en reclamebureau hebben meer dan 32 jaar ervaring als uitgever van diverse automotive magazines en kranten, alsmede diverse speciale edities, op-maat-gemaakte kranten en magazines en allerlei drukwerk. 
 

  


Adverteren


Adverteren in AutoGids betekent maximale exposure bij uw eigen (regionale) doelgroep.

Neem contact op met accountmanager Erik Oudshoorn (06 20 634 216) of Trevor Blonk (06 83 998 035) voor meer informatie en tarieven.

Laatste uitgaven


image/jpeg

image/jpeg

image/jpeg


image/jpeg

image/jpeg

image/jpeg

 


  


| Disclaimer